Masterclass healthy ageing #3 positieve psychologie

Over de derde editie van masterclass healthy ageing

 De druk op ons dagelijkse leven neemt toe. Dat is volgens de Volksgezondheid Toekomst Verkenning (VTV-2018) één van de belangrijkste toekomstige maatschappelijke opgaven op het gebied van ziekte en gezondheid. Vooral voor jongvolwassenen en de groep mensen die werk, zorg voor de kinderen en mantelzorg moet combineren lijken veel drukverhogende ontwikkelingen samen te komen. In deze masterclass bekijken we hoe de inzichten van de positieve psychologie kunnen helpen met het omgaan met deze mentale druk. Wist je bijvoorbeeld dat positieve emoties zorgen voor lange termijn groei en dat positieve emoties de nadelige effecten van negatieve emoties verminderen? Dianne Commissaris en Servé Huijben vertellen je er alles over.

 📅 Woensdag 15 juni | 🕒 15.00-17.00 uur | 🏢 Fontys Sporthogeschool én online | 💸 Gratis deelname

Op Fontys Sporthogeschool ben je vanaf 14.30 uur welkom voor koffie of thee. Na afloop is er een borrel.