Beweegvriendelijkebuurt.nl

De Beweegvriendelijke Buurt in VSG Magazine:

Partners

Het Projectteam

Onze onderzoeker Maartje Kunen is betrokken vanuit Fontys Sporthogeschool. Beweegvriendelijke Buurt is uitgevoerd in samenwerking met partners van Fontys: Hanzehogeschool Groningen, SSNB, Vereniging Sport en Gemeenten, TU/e, Kenniscentrum Sport & Bewegen, Kennislab BIOR Noord en Regieorgaan SIA.

Maartje Kunen is docent in de bachelor Sportkunde. Zij is sociaal planoloog (Radboud Universiteit Nijmegen) en daarvoor afgestudeerd als docent aardrijkskunde (HAN). Maartje heeft gewerkt bij stedenbouwkundige adviesbureaus en bij het Kenniscentrum Sport. Binnen het lectoraat Move to Be doet Maartje naar de gezonde leefomgeving en daarmee de verbinding tussen sport, bewegen, gezondheid en ruimtelijke ordening. Hierbij staat volgende vraag centraal: ‘Hoe kunnen we de leefomgeving van mensen zo inrichten dat ze worden uitgedaagd om in beweging te komen?’

Maartje Kunen

Docent-onderzoeker, Fontys Sporthogeschool

WIL JE MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Neem contact op met de projectcoordinator voor meer vragen rondom dit project.