Partnership met Ecsplore en Meditta

Healthylife

Ecsplore (onderdeel van MIK & PIW Groep, kinderopvang en sociaal werk organisatie) en MEDITTA (huisartsenorganisatie) hebben deze week een magazine uitgebracht.

Project HEALTHYLIFE

Het magazine neemt je mee in het verhaal van healthyLIFE, een co-creatie tussen Ecsplore en o.a. . Op pagina 16 lees je meer over de partnership met Ecsplore en de betrokkenheid van lectoraat Move To Be bij dit project.

Wist je dat een van onze studenten (Danique, 4e jaars student) de inhoud van het beweegprogramma van healthyLIFE heeft onderzocht? En onderwijsmanager Dennis Arts, lector Steven Vos en docent-onderzoekers van het lectoraat eigen expertise en middelen hebben ingebracht om het beweeggedrag te meten met o.a. de beweegmeter ‘Active8’? Dit en meer lees je in het artikel.

HealthyLIFE magazine

Lees meer over de samenwerking tussen Ecsplore, Meditta en o.a. Fontys Sporthogeschool in het healthyLIFE magazine.

Het Projectteam
Vanuit Fontys Sporthogeschool zijn Steven Vos en Dennis Arts betrokken bij het healthyLIFE project.
“Hoogleraar ‘design and analysis of intelligent systems for vitality’ bij TU Eindhoven en lector ‘Move to Be’ bij Fontys Sporthogeschool.
Steven Vos is een bruggenbouwer tussen disciplines, beleidsdomeinen en sectoren, maar vooral tussen mensen. Hij wil mensen inspireren en enthousiasmeren om hun grenzen te verleggen en elkaars expertises te versterken, met respect voor ieders eigenheid en talenten. ”
Steven Vos

Lector, Fontys Sporthogeschool

“Dennis Arts is docent-onderzoeker binnen het lectoraat ‘Move to Be’ van Fontys Sporthogeschool en promovendus aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij onderzoekt de rol van draagbare technologie op het beweeggedrag van mensen.”
Dennis Arts

Onderwijsmanager, Fontys Sportkunde

WIL JE MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Neem contact op met de projectcoordinator voor meer vragen rondom dit project.