Beweegmaatje

mooie samenwerking met Ergon en eindhoven sport

Fontys Sporthogeschool werkt samen Ergon en Eindhoven Sport voor lokale beweeg initiatieven.

Natuurlijk weten we dat sport en bewegen goed voor ons is. Maar soms heb je even iemand nodig die met je meedenkt welke sport(club) bij jou past. Eindhoven Sport geeft samen met studenten van Fontys Sporthogeschool de medewerkers van Ergon sportadvies of ze maken een match met een beweegmaatje. Deze samenwerking is onderdeel van het interne programma ‘Lekker in je vel’ bij Ergon. Een mooi initiatief dat mensen helpt om fitter te worden en te blijven.

 Ontdek meer over dit mooie initiatief en Bekijk het filmpje >>>

Gezondheidsbevordering op de werkvloer

wordt een steeds bekender en belangrijker thema voor werkgevers. Gezonde medewerkers die verantwoorde keuzes maken kunnen hun werkgevers op verschillende gebieden voordelen bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan stijgende productiviteit of verzuimkosten die gezonde medewerkers mogelijk kunnen besparen.  

De werkplek biedt verschillende mogelijkheden om ‘veel’ extra gezondheidswinst te behalen. De cursus ‘Vitaliteit op de werkvloer’ van Fontys geeft je inzicht en handvatten om zelf aan de slag te gaan met gezondheidsbevordering op je werkplek. Na deze 5-daagse cursus ben je in staat om een eigen gezondheidsprogramma binnen jouw organisatie op te bouwen en uit te voeren. Met deze cursus zet je de eerste stap naar een gezondere toekomst voor jezelf en jouw collega’s!

WIL JE MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Neem contact op met de projectcoordinator voor meer vragen rondom dit project.